Lokala idrottsutbildningar

Vill du träna ännu mer fotboll eller ishockey och dessutom träna på dagtid? På Söderslättsgymnasiet kan du välja mellan två lokala idrottsutbildningar.

Den fotbolls- eller ishockeyinriktade delen av utbildningen leds av en kvalificerad tränare inom sporten och den allmänna delen leds av en idrottslärare.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Du får träning/teori inom vald sport tre timmar fördelat på två tillfällen i veckan under hela gymnasietiden. Under årskurs ett läser du utökade kurser och under årskurs två och tre väljer du kurser som individuellt val.

Den fotbolls- eller ishockeyinriktade delen av utbildningen leds av en kvalificerad tränare inom sporten och den allmänna delen leds av en idrottslärare.

Observera att du inte kan välja andra kurser som individuellt val när du går på någon av våra lokala idrottsutbildningar.

Ishockey-utbildningen erbjudas i samarbete med Trelleborgs IF Vikings. Platser kommer dock att vara öppna för elever även från andra klubbar.

Kontakta Söderslättsgymnasiet

Jag vill bli kontaktad via (obligatoriskt)

Här skriver du kortfattat dina frågor/synpunkter så kontaktar vi dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar (gäller helgfri vardag).

Vänligen notera att dina inskickade synpunkter blir en allmän handling. En handling blir allmän genom att den antingen kommer in till en myndighet eller upprättas av myndigheten. Handlingen måste också vara förvarad hos myndigheten.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för behandling av mina frågor/synpunkter. Behandling som sker är insamling, hantering och radering.

Personuppgifter som behandlas

De personuppgifter som behandlas för detta ändamål är: namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.

Dina personuppgifter kommer att hanteras av bildningsförvaltningen i Trelleborgs kommun.
Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är bildningsnämnden som kan kontaktas på e-postadress bildningsforvaltningen@trelleborg.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Bildningsförvaltningen