Besök SSG:s monter på gymnasiemässan i Malmö

Publicerad:

Den 10-12 november finns vi från Söderslättsgymnasiet (SSG) på gymnasiemässan i Malmö för att berätta om vårt gymnasium och svara på dina frågor om vad SSG kan erbjuda dig och hur det är att gå på gymnasiet i Trelleborg.

Vi ser fram emot att träffa dig på gymnasiemässan i Malmö den 10-12 november.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Välkommen till oss i monter A9

Kom och besök oss i monter A9 – vi ser fram emot att träffa dig!

Ja, jag vill gärna veta mer om SSG och era gymnasieprogram

Fyll i nedanstående formulär om du vill ha mer info om oss och våra program, så kommer vi på SSG att kontakta dig inom kort!

Ange vilken skola och kommun du går i.

Jag vill veta mer om följande program:

Du kan välja ett eller flera program.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för bokning av besök i Söderslättsgymnasiets monter på gymnasiemässan den 10-12 november 2022. Behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering.

De personuppgifter som behandlas för detta ändamål är: namn, skola, mobilnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.

Dina personuppgifter kommer att hanteras av Söderslättsgymnasiet i Trelleborgs kommun.

Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är bildningsnämnden som kan kontaktas på bildningsforvaltningen@trelleborg.se. Dina personuppgifter sparas i maximalt ett år.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.
Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Kategorier