Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende- eller samhällsvetenskap ger en bred utbildning och öppnar dörrar för studier och yrken inom många olika områden.

Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning beteende- eller samhällsvetenskap ger en bred utbildning.

Fotograf: Niclas Ingvarsson

Inriktning beteende och samhälle

Utbildningen ger dig goda kunskaper om människor och sociala relationer, olika kulturer och samhället vi lever i. Vi har nära samarbete med EU och du kommer att möta engagerade lärare som ger dig möjlighet att delta i olika internationella aktiviteter. Vi arbetar aktivt med frågor som berör FN, vilket genomsyrar hela din utbildning. På programmet görs ofta studiebesök och resor med anknytning till undervisningen.

Samhällsvetenskapsprogrammet sätter gemenskapen i fokus och här hittar du lätt nya vänner. Du möter kunniga och engagerade lärare som hjälper dig att nå dina mål så att du kommer till universitetet med de bästa förutsättningar. Vi ger dig en trygg grund att stå på och sätter både din kunskapsmässiga och din personliga utveckling i fokus.

Kontakta Söderslättsgymnasiet

Jag vill bli kontaktad via (obligatoriskt)

Här skriver du kortfattat dina frågor/synpunkter så kontaktar vi dig så snart som möjligt, vanligtvis inom 24 timmar (gäller helgfri vardag).

Vänligen notera att dina inskickade synpunkter blir en allmän handling. En handling blir allmän genom att den antingen kommer in till en myndighet eller upprättas av myndigheten. Handlingen måste också vara förvarad hos myndigheten.

Jag samtycker till att Trelleborgs kommun samlar in och lagrar de personuppgifter som jag lämnar för behandling av mina frågor/synpunkter. Behandling som sker är insamling, hantering och radering.

Personuppgifter som behandlas

De personuppgifter som behandlas för detta ändamål är: namn, adress, telefonnummer och e-post. De personuppgifter som behandlas sker med stöd av samtycke och jag är medveten om att jag när som helst kan återkalla mitt samtycke och jag har även rätt att begära att mina personuppgifter raderas.

Dina personuppgifter kommer att hanteras av bildningsförvaltningen i Trelleborgs kommun.
Trelleborgs kommun hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och behåller inte personuppgifter du har lämnat in längre än nödvändigt. Personuppgiftsansvarig för denna behandlingen är bildningsnämnden som kan kontaktas på e-postadress bildningsforvaltningen@trelleborg.se.

Mer information om hur vi behandlar personuppgifter, om dina rättigheter och om Dataskyddsförordningen finns på www.trelleborg.se/personuppgifter.

Dataskyddsombudet för Trelleborgs kommun nås på dataskyddsombud@trelleborg.se eller 0410-73 30 00.

Bildningsförvaltningen