Välkommen till vårt digitala Öppet hus den 20 januari

Publicerad:

Den 20 januari bjuder vi på Söderslättsgymnasiet in till ett digitalt Öppet hus. Mellan klockan 18 och 19 har du möjlighet att träffa elever, lärare, SYV och skolledare på Söderslättsgymnasiet via Google Meet. Passa på under mötet att ställa alla dina frågor om våra program och hur det är att vara elev på vårt gymnasium.

Välkommen på digitalt Öppet hus den 20 januari!

Fotograf: Leif Johansson

Så roligt att du vill träffa oss elever, lärare, SYV och skolledare på Söderslättsgymnasiet! Du hittar länkar till de olika programmens videosamtal längre ner på sidan.

Passa på under kvällen att ställa alla dina frågor om våra program och hur det är att vara elev på vårt gymnasium. Följ bara instruktionerna nedan för att starta ett videosamtal så ses vi snart!

Torsdagen den 20 januari har vi öppet mellan klockan 18 och 19.

Instruktioner för att starta ett videosamtal

• Klicka på länken till det gymnasieprogram du vill besöka. Du kan besöka så många gymnasieprogram du vill och hinner under kvällen.
  • Google Meet startar. Vid förfrågan, skriv in ditt namn i rutan och klicka ”Be om att få gå med”/”Gå med nu”.
  • Vänta på att bli insläppt i samtalet. Det kan dröja en liten stund om det är många besökare samtidigt, men vi släpper in dig så fort vi kan!

Om du vill logga in via din mobil behöver du först ladda ner Google Meet-appen om du inte redan har den.

Länkar till våra gymnasieprogram, SYV och skolledare torsdagen den 20 januari, klockan 18-19

Barn- och fritidsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet