Fjärrundervisning införs igen för elever på Söderslättsgymnasiet

Publicerad:

Trelleborgs kommun inför fjärrundervisning igen för elever på Söderslättsgymnasiet efter gårdagens beslut från Folkhälsomyndigheten att landets gymnasieskolor ska övergå till fjärr- eller distansundervisning.

Uppdatering 23 december: Kommunledningen beslutar att förlänga fjärrundervisningen för eleverna på Söderslättsgymnasiet till den 24 januari 2021 i enlighet med Folkhälsomyndighetens förlängda rekommendation om fjärr- och distansundervisning i gymnasieskolan.

Fjärrundervisningen för gymnasieelever i Trelleborgs kommun infördes måndagen den 7 december 2020 och gällde i ett första skede fram till den 6 januari 2021. Den 23 december beslutade kommunledningen att fjärrundervisningen ska förlängas till den 24 januari 2021.

Lunch för gymnasieelever med fjärrundervisning

Elever som går på Söderslättsgymnasiet och som har fjärrundervisning kan hämta lunch på Söderslättsgymnasiet och på utvalda grundskolor i Trelleborgs kommun.

Även gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborg och som studerar på gymnasiet i annan kommun får hämta ut lunch på angivna skolor.

Mer information om lunch för elever med fjärrundervisning

Läs mer om vad som gäller för skolverksamheterna i Trelleborgs kommun.