Elever med fjärrundervisning kan hämta lunch på SSG och på utvalda grundskolor

Publicerad:

Från och med måndagen den 7 december erbjuder Trelleborgs kommun samtliga gymnasieelever på Söderslättsgymnasiet skollunch för avhämtning, från måndag till fredag, mellan klockan 10.30 och 13.00.

Elever med fjärrundervisning kan hämta lunch på Söderslättsgymnasiet och på utvalda grundskolor.

Även gymnasieelever som är folkbokförda i Trelleborg och som studerar på gymnasiet i annan kommun får hämta ut lunch på nedan angivna skolor.

Här kan du hämta din lunch

Lunchen kan hämtas ut vid varuintaget på något av följande utlämningsställen mellan klockan 10.30 och 13.00:

• Söderslättsgymnasiet Nygatan
  • Söderslättsgymnasiet Bastionen
  • Skegrie skola
  • Fågelbäcksskolan
  • Västervångskolan
  • Pilevallskolan
  • Östra skolan
  • Serresjöskolan
  • Smyge skola
  • Klagstorp skola
  • Anderslöv skola
  • Väståkraskolan
  • Alstad skola

Vi ber alla elever att endast gå till varuintaget på skolan för att hämta lunchen – gå inte in på skolan!

Endast friska elever utan symtom, och som inte har konstaterad covid-19 i familjen, får hämta lunch på skolorna! Även friska vårdnadshavare utan symtom, och utan konstaterad covid-19 i familjen, kan hämta lunch åt sina ungdomar.

Vi serverar pastasallader, wraps med goda fyllningar och välfyllda baguetter. Det finns alltid minst två alternativ, där ett är utan animaliskt protein.

Elever med specialkost

Vi ber elever med specialkost att meddela den skola där ni avser hämta lunch så ska vi försöka se till så att ni kan hämta er lunch på önskad skola. Laktos- och glutenfri kost behöver inte föranmälas.

För de elever som har prov och praktiska moment som genomförs på Söderslättsgymnasiet serveras måltiden som vanligt i matsalen på S:t Nicolai och Bastionen om så önskas.

Om du har frågor angående skollunchen för elever som har fjärrundervisning kan du kontakta måltidschef Stina Salmonsson.

E-post: stina.salmonsson@trelleborg.se